Известие

Collapse
No announcement yet.

едно питане?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• едно питане?

Имам едно питане?Значи поръчал съм си Алфа 155 в автокъща /още търсят вече месец и половина/.И се чудя дали някои колега няма да ми даде да направя едно кръкче на неговата кола.Ужасно много ми се иска да покарам такава кола.Преди съм карал 156-ца ,но не и 155 и адски много искам да разбера какво е усещането.А няма как да стане това.Та ако някои се прежали -да ми даде да пише.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

нямам нищо против да ти дам моята, но това може да стане евентуално следващия weekend
    GTV

Comment

дано да стане ,пък когато тогава.

Comment

eee многто сте стиснати колеги .Един приятел пита в хонда форума кои ще го повози и ония се смазаха да му предлатгат.Аиде ако не си давате хубавиците да ги карат др хора -поне ме повозете.

Comment

от днес сам с нова:> мойе да се разберем тази седмица да покараш на право и ДОБРЕ асвалтирано трасе
          Hell Yeah!

Comment

Един колега си продава 155-ца за 3500, но много подробности не мога да ти кажа, не съм имал време да я разглеждам.Или 1.8 или е 2.0, лети джанти, климатроник, ел.стъкла, толкова знам.Имала биелетка за смяна.Ако се интересуваш може да го питам за повече
            Може и на лично да ме подсетиш
            164 2.5 TD 93г.

Comment

Working...
            X